Mededelingen


 • Verdiende opbrengst blijft zoals altijd gedurende één jaar na het einde van het seizoen waarin is ingeleverd staan. Uw geld kunt u altijd à contant tijdens de openingstijden in de winkel ophalen.
  Hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

 • Iedere laatste maandagavond van de maand is de winkel geopend van 19:00u tot 21:00u. 

 • De inname van najaars- en winterkledingkleding is even stopgezet.
  Als je nog wilt inleveren, neem dan via de mail even contact met mij op. Geef hierbij aan om welke maatjes het gaat en of het jongens- en/of meisjeskleding betreft.
  Ik neem dan contact met je op.

 • Let bij het uitzoeken van de kleding op de volgende dingen:
  - inleveren in vuilniszakken, shoppers of plastic tassen. Niet in dozen en niet in tassen of kratten die je zelf direct weer wil meenemen.
  - schoon, gestreken en bij de tijd
  - vanaf maat 146 t/m 176 (zowel jongens als meiden) wordt alleen het allerbeste verkocht. De selectie hiervan is dus extra streng. Maak zelf alvast een strenge voorselectie. Met name broeken moeten zo goed als nieuw zijn. Helaas lukt het anders niet om ze te verkopen.


  Mijn stelregel is altijd: Ga na of je het kledingstuk dat je inlevert, ook zelf in diezelfde staat zou kopen. Zo niet, doe er dan nog even wat aan (wassen/strijken/vlekje wegwerken) en levert dit geen verbetering op, lever het dan niet in.

 • Nieuwe klanten kunnen maximaal slechts 1 vuilniszak inleveren. Na beoordeling kunnen deze klanten uitgenodigd worden om meer kleding in te leveren. Ook het inleveren van grote hoeveelheden door bestaande klanten wordt ingeperkt. Alleen als je "aangetoond hebt" dat je kleding goed verkoopt is het mogelijk om een grotere hoeveelheid in te leveren.