Belangrijke mededeling


Lieve klanten,

Zoals bekend is de huur van ons pand door de verhuurder opgezegd. Wij zijn daarna direct aan het brainstormen gegaan hoe we verder moeten. Ook hebben wij jullie hulp daarbij ingeschakeld. Er is enorm met ons meegedacht en er zijn reŽle opties uitgekomen die door ons zijn onderzocht. Wij hadden uiteindelijk zicht gekregen op een fantastische plek in Schipluiden. Iets waar we erg enthousiast en blij om waren, want Toffeetje kon blijven voortbestaan en wel op een superlocatie!

Jacqueline speelde al langer met het idee te stoppen met de winkel en hem over te dragen aan een enthousiaste nieuwe eigenaar. Het was dus ook mooi dat wij een nieuw pand gevonden leken te hebben, want zonder winkelruimte wilden wij ons concept niet overdragen. De gesprekken met een potentiŽle nieuwe eigenaar waren zeer vruchtbaar. Helaas bleek de aangeboden ruimte bij nader inzien kleiner uit te vallen dan in eerste instantie was toegezegd. Onze mooie winkel herbergen op de helft van het huidige oppervlak is geen optie. Het gaat bij ons niet alleen om een ruim assortiment kwalitatief goede tweedehands kleding verkopen, maar ook om een stukje huiselijkheid en gezelligheid. Dit kunnen wij gezien de ruimte op de nieuwe locatie niet bieden. Op deze manier wilden wij ons concept niet overdragen. De overnamegesprekken zijn daarom ook gestopt.

Helaas moeten wij jullie daarom vertellen, dat wij hebben besloten, na 21 seizoenen en dus na ruimschoots 10 jaar, te stoppen met Toffeetje. Het gaat ons erg aan het hart.

We kijken terug op een enorm mooie periode. Een verrijking in ons leven. Onze winkel was en is een groot succes. Toffeetje voorziet duidelijk in een behoefte en door de hoge kwaliteit hadden wij een uitzonderlijke positie in de handel in tweedehands kinderkleding.

Vooral het persoonlijke contact met jullie, onze (!) klanten, zowel de verkopende als de kopende klant, stelden wij erg op prijs! En natuurlijk het gestelde vertrouwen dat jarenlang aan ons is gegeven. We kunnen niet anders dan dankbaar zijn. We kijken terug op een succesvolle tijd.

De winkel is nog geopend tot en met zaterdag 15 februari. Wij hopen jullie de komende tijd nog persoonlijk te ontmoeten in de winkel, om afscheid te nemen en ook de laatste afrekeningen te doen. Het zou mooi zijn als we de komende tijd de winkel geheel leeg verkopen, dus help ons daarmee en kom gezellig langs!

Wij hebben besloten ons totaalconcept dus niet te verkopen, maar uiteraard wordt onze inboedel wel verkocht. Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben in de inboedel: de kledingrekken, de toonbank, de kassa of iets anders, neem gerust contact met ons op.

De opbrengst van verkochte kleding en speelgoed is nog op te halen tot en met eind februari 2020. Dit kan zonder afspraak tot en met 15 februari tijdens openingstijden ŗ contant in de winkel en daarna tot 1 maart op afspraak, ook in de winkel ŗ contant. Omdat wij graag persoonlijk contact hebben, doen we niet aan Tikkies, betaalverzoeken of bankoverschrijvingen.

Niet verkochte kleding kan indien gewenst weer worden opgehaald. Wat na zaterdag 15 februari nog in de winkel hangt of staat zal worden geschonken aan de Voedselbank Maassluis.

Bedankt voor alles! En we gaan jullie missen!

Graag tot ziens in de winkel!

Jacqueline ťn Wybe van Valen